...siis vkonloput pois lukien. Eli todellisuudessa on vielä puoltoista viikkoo lomaa.

Olis jääkaappikin pesty. Jotain sentään saa aikaiseksi tällä kesälomalla. Lomaa jäljellä enää ens viikko... Tai kai se pitäis aatella että vielä jäljellä. Mutta ehkä se on kiva jo mennä töihin sit parin viikon päästä. Ja kun kesän jälkeen on vielä viikko lomaa. Saa huilata kun oikein painaa kesän töitä.

Heinäkuun alussa toivottavasti pääsee Ouluun pariks päivää. Sisko asuu siellä, ja sit mennään Rotuaarille kattomaan Yötä. :) Pakko päästä uudestaan, viime vuonnakin oli niin hyvä keikka.

Tämä karkiton, limsaton, sipsitön ja suklaaton -kuukausi on toistaseks menny ihan hyvin. Ei oo kyllä tehy tiukkaakaan. Ehkä sekin vaikuttaa että on kotona, ei ole jatkuvasti kaikki houkutukset nenän edessä. Ja kun kuitenkin saa syödä jäätelöö ja juoda batterya. :) Ja lenkillekin olen päässy ilman mitään vaikeuksia. Se on hyvä lähtee koiran kanssa niin tulee sekin lenkitettyä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Mutta silti täytys mennä yksinkin lenkille, pääsis vetään oikein kunnon hikilenkin. Koiran kanssa tahtoo tulla aina pysähdyksiä kun täytyy haistella joka ikinen kanervan oksa ja hyvä ettei joka kukan nuppukin (jos niitä nyt vielä on) erikseen. :)

Nyt on pakko mennä syömään. Kinkku-juusto munakas odottaa ja on ihan hirvee nälkä. :)