Tänään oon ollu vaan ulkona.

Aamulla lähettiin viemään puita puukatoksesta liiteriin. Tuli pikkasen hiki, katos on sellasessa paikassa että sinne paistaa aurinko heti aamusta, puolenpäivän jälkeen siellä ei ole enää kukaan. Selkä otti vähän itteensä kun ei ollut oikein ergonominen asento kun pinos niitä puita. Nyt kumartuminen ja istuutuminen ja istumasta nousu tuntuu tuolla selässä. Täytyypi lähteä vielä vähän käveleen ennen kun sauna on valmis.

Istuttettiin salaattia ja porkkanoitakin meidän kasvimaahan. Tehtiin puukehikot pihaan, haettiin joskus viime viikolla "puhdasta" multaa. Oma multa on niin täynnä rikkaruohoo. Toinenkin laatikko olis tarkotus laittaa, kuhan saadaan lisää sitä puhdasta multaa. Maalasin sit sen ensimmäisen laatikon reunat ettei olis niin ruman näkönen tielle päin tuolta ruohikon seasta. Toinen kehikko on kyllä maalattava ennen kun sen lyö maahan, on ehkä vähän helpompi maalata.

Sain imuroitua autonkin. En tiä kuka ihme sinne aina sitä hiekkaa kantaa niin kauheesti ja varsinkin siihen kuskin jalkoihin... ;) Joku autokeiju varmaan tekee kiusaa. xD

Virkattua tilkkupeittookin olen saanu muutaman rivin kasaan. Laitan kuvia jahka saan otettua siitä kuvia.

Mutta nyt on mentävä käveleen kun saunanlämmittäjä on jo menossa lujaa vauhtia saunalle. :)