Olipas mukava yllätys blogissa ja sähköpostissa töistä tullessa: olin voittanut Paulan arvonnassa (Art by Paula Majuri) bloginamun. :)

Oli lähtenu viime viikosta 1,7kg painosta pois. Kummasti toi motivaatioo lisää. Että kyllä se lenkkeily ja ruuan punnitus ja tarkkaileminen vaan auttaa. Tällä viikolla kyllä tulee syötyä hyvää, kun lähen sinne siskon luo. Mutta sitten kotiin tullessa otetaan taas uudestaan kova ote tähän remppaan. Ja meinaan kyllä merkitä syömiseni Keventäjiin Oulussakin.

Virkkaaminen on jääny vähäks aikaa, alko ranne vihotteleen. Sellanen "taittoliike" tekee kipeetä. Pystyn kyllä nostaan ja vetään rullilla tavaraa töissä, mutta heti kun ranne taittuu taakse- tai eteenpäin se sattuu. Olen pitäny töissä sit kohta viikon ideaalisidettä ja sit vielä sellasta Keskiseltä ostettua rannetukee. Oikein kaksinkertainen tuki siinä. Yleensä on auttanu ja parantunu, kun on pitäny muutaman päivän sitä tukee. Mutta nyt tulee huomenna viikko kun se on ollu kipee. Eilen teki kyllä jo mieli virkata, mutta sit onneks järki voitti. Eihän se parane ikinä tai tulee vaan kipeemmäks jos nyt alan kivusta huolimatta virkkaamaan...