Tässä kuvaa Phedralle lähteneestä ylläripaketista.

Pakettiin lähti siis Maraboun sydänsuklaata, omenan tuoksuista vartalosuihketta, suihkugeeliä ja kosteusvoidetta.  Geelit ym. olivat Avonilta. Paketti ei ollut kovin jouluinen, vaikka niin arvonta -postauksessa lupailin. Mutta joulu oli mennyt jo niin aikaa sitten, vuosikin vaihtunu.

Tässä on muutama kuva vielä leipomuksistani ennen joulua (tiedän päivitykseni ollut todela ahkeraa).

Tässä sain pienen opetuksen: Älä koskaan mene koneelle kun pullapelti on uunissa (ainakaan jos kone on  yläkerrassa ja uuni alhaalla). :) Jäinkin sitten toisen pellin vahtiin alakertaa.

Tälläisen tein vähän ennen joulua kun kummitäti tuli myöhäsille synttärikahveille. Pohja on helppo kääretortun pohja jonka löysin ANULILLIN sivuilta. Ohjeesa oli suluissa kaakaojauhe, jota laiton tähän, mutta pohjasta tuli jotenkin kumimainen. Myöhemmin kuulin että kaakaojauhetta laittaessa kannattaa laittaa nestettä myös (kermaa/maitoa). Täyte ja päällinen on Pätkismoussea, ja ohjeen löysin CHOCOMUM:insivuilta. Päällä on suklaaströsseliä. Muuten kyllä tuli hyvää kakkua, mutta se pohja jäi harmittamaan. Ensimmäistä kertaa tehtävät leipomukset kannattaisi ehkä testata ensin ennen kun tarjoaa niitä vieraille. :)