Tää on taas niin  säännöllisen epäsäännöllistä mun päivittely tänne. Mutta aina joskus jotain. Ja koko ajan teen jotain. :) Tässä kuvia viime aikaisista töistä.

Tästä piti tulla itelleni uusi laukku, mutta ei ainakaan vielä oikein miellytä silmää... Ehkä liian pienikin tuli. Voi olla että joku toinen saa tämän. Lankana tässä oli Cocos ja Tennesee. Laukussa on vetoketju ja vuori sisällä.

Nallen jämälangoista tehtyjä minisukkia avaimenperiksi. Kokeilin seiska veikallakin, mutta on liian paksua. Nalle ja Wool varmaankin kaikista parhaimmat langat näin pieniin sukkiin. :)

Tässä sitä bambua bambuilla. Nämä ovat neulottu kolmosen bambupuikoilla. Innostuin tekemään näitä "tiskirättejä" (hienommalta nimeltään siis siivousliina), joita olin kattellu toisten blogeissa koko talven. Yksi on jo koekäytössäkin ollut jo hyvän aikaa ja parhaaksi on todettu. :)

Siskolla oli synttärit helmikuussa. Lahjaksi annoin kaksi bambuliinaa (kuvaan ei ehtinyt kuin yksi) ja tuo liinan päällä oleva on neulatyyny. Äiti keräsi omapelulaatikon siskolle, joten siihen naeulatyynyn. Ohjeen löysin Novitan sivuilta.

Näiden lisäksi olen tehnyt sukkia näillä malleilla joita täällä jo on. Täytyy varmaan pikkuhiljaa heittää sukkapuikot pois ja ottaa virkkuukoukku esiin. Alottaa sukkien ahertaminen sit taas syksyllä.

Toissapäivänä kävin vähän pienimässä puita. Ensin heti aamusta puoltoista tuntia, puolen tunnin aamupalatauko, kaksi tuntia pienimistä vielä lisää. Se oli olevinaan niin kivaa, kun aurinko paisto ja kuuntelin Yhden Yön tarina -äänikirjaa. Eikä kukaan ollu hoputtamassa. Se oli oikeesti kivaa. Mutta illalla ei ollu enää kivaa. Käsiä särki oikein tosissaan ettei kaks 1000mg Panadoliakaan auttanu (otin ne muutaman tunnin välein)... Illalla laiton pariin otteeseen Voltareniä, se vähän autto. Silti oli otettava yhen aikaa yöllä vielä yksi tonninen Panadoli, että sai nukuttua. Eilen särki vielä vähän, tänään ei enää ollenkaan. Kävin vaan pinoomassa tänään. Huomenna yrittää uudestaan tota pienimistä.