Tässä vielä vähän joulu tunnelmaa tammikuun pakkasiin :)

Tänä vuonna ostin englantilaisen korttilehden jossa oli joulukortti tarvikkeet mukana, päästin itseni helpolla. :)

Tämä kortti meni veljen tyttöystävälle tennarisukkien kanssa.

Nämä kortit menivät ystävälle synttärionnitteluksi ja joulutervehdykseksii töihin työkavereille.

Innostuin välillä virkkaamaan ja tulikin tehtyä muutama liina. Punainen ja valkoinen liina meni siskon perheelle joululahjaksi ja pienet liinat jäivät vielä odottamaan paikkaansa. :)

Tein jouluhalon porukoille vietäväksi, kun menin sinne koko jouluksi. Reseptin löysin yhteishyvän sivuilta. Pikakahvijauheen jätin kuorrutteesta pois ja laitoin kaakaojauhetta tilalle. Pohjan tayttämisen tein aaton aattona, ja koristelun aatto aamuna ennen lähtöö. Kakku syötiin joulupäivänä, jolloin m&m karkeista oli ehtiny lähteä vähän väriä. Mutta vihreistä kuulista oli sokeri sulanut ja kuulan puolikkaan puolikkaasta oli tullut nätin läpikuultavia. Kuorrutteeseen ei kannata laittaa suklaarouhetta, koska sillon kuvioiden piirtäminen ei oikein onnistu... Makua kehuttiin kovasti, joten voin lämpimästi suositella. :)

Meillä on tapana muistaa posteljoonia jouluna. Ja nyt kun meidän postityttö on ystävä, tulee laitettua vähän enemmänkin kuin kahvipaketti ja suklaarasia. :)

Välipäivinä tuli talvi ja vähän suojalunta. Lumilyhdyt oli nättejä niin kauan kun ne kasassa pysy. Kävin illan aikana pari kertaa kasaamassa ne uudestaan ja sytyttämässä tuikut uudestaan. :)

 

Ja lopuksi vielä vähän joulun tunnelmaa :)

 

Hyvää loppu vuotta kaikille!