Se olis aamulenkki käyty. Tosin aika lepposa kun olin äidin ja koiran kanssa. Mutta iltapäivällä/illalla mennä vielä kovemmalle lenkille yksistään.Pieni hiki kyllä tuli mutta en hengästynyt.

Lenkkikärpänen on päässsy taas puraisemaan. Ei vielä kovin pahasti, mutta se on pakko alkaa taas liikkumaan. Viime syksynä oli oikein kunnon lenkkikipinä, mutta sitten tuli pirun talvi ja liukkaat (tiedän, tekosyitä) eikä enää huvittanu lenkkeily. Onneks sentään tuli käytyä kuntosalilla ja vesijumpassa ettei ihan kokonaan jääny liikkuminen. Mutta tuli sit hyvääkin syötyä aika reippaasti ja ihan surutta. Ja sen huomaa.

Mutta nyt toukokuussa ei saa syödä sipsiä, karkkia ja suklaata. Kaakaota ja jäätelöä (jäätelöä "kohtuudella") saa syödä.

Laitan myöhemmin tänään kuvia parista kortista joita sain tuossa vapun aikoihin aikaiseksi.

Ja nyt se kesäloma vihdoin on alkanu. :) Viikonloppuna jatkuvasti olin tarkastamassa työvuorolistaa kotona, että oliko se todellakin tämä vkonloppu kun se loma alko. Ja nytkin tuntuun niinkun olisin vaan vapaapäivillä, oottaa että koska tahansa puhelin soi ja soitetaan töihin. :)