On tää blogittaminen jääny vähän paitsioon ei van ole viittiny istua kesäsäällä sisällä koneella. Askarrellukaan en ole krennyt, onneksi se pimeä syksy ja talvi tulee tasasta tahtia. :)

Sain kuvatkin eilen ladatua takaisin. Kun tyhmä menin poistamaan ne, joten tietenkin ne poistuivat kirjoituksista. Joittenkin korttien kuvia en saanut koska olivat kerenny mennä jo jollekin. :( Mutta suurimman osan sain laitettua takaisin.

On ollu töissä pientä hälinää vielä näin kesän lopulla. Kun meidän paikkakunnalla ei ole ollu kahteen kolmeen viikkoon muuta kauppaa kuin meidän Ässä, joten kaikki kunnan asukkaat ja plus kesäasukkaat oli sitten meillä... Ja vaikka viime viikolla alko hiljeneen, tuli meikäläiselle silti 48 työtuntia... Mutta kyllä olinkin sit poikki. Kun tein maitovastaavan kesäloman. Mutta huomenna helpottaa kun se vastaava tulee töihin. :)

Päiväpeittokin alkaa oleen loppusuoralla, ainakin muutama rivi on vielä tehtävä. Tilasin Novitalta jo lisää lankaakin, kun ei taida tuo jäljellä oleva kerä riittää loppuihin paloihin, ja sit vielä reunukseen. Välitöinä tein pari kukkaroa. Tilasin netistä kukkaronlukkoja pari kappaletta ja virkkasin yhen kukkaron illassa. Tuli meinaan aika hienoja (ite kuitenkin olen tyytyväinen) varsinkin jos lanka oli vielä sellasta "erikoista". Laittelen kuvia kun saan nappailtua.  Seuraavaksi välityöksi ajattelin muovipussin säilytyspussia. Löysin ohjeen yhdestä kirjasta jonka ostin Keskiseltä.

Elämäntaparemontti on menny vähän niin ja näi. Mitään ei ole lähteny mutta ei ole kiloa puoltatoita enempää tullu takasinkaan. Ja kuitenkin olen herkutellut, ja lenkillä kävin kahen viikon tauon jälkeen lauantaina. Iski pieni flunssa just ennen lomaa, mutta ei onneksi tullut pahemmaksi.

Niin olin lomallakin, lähettiin Hailuotoon. Oli aika hieno paikka. Se hiekkaranta oli ihana, ja just sellasta pehmeetä hiekkaa mitä telkkarissa näkee Amerikan hiekkarannoilla. Uimassa en tosin käyny ollenkaan, kun olin siis kipee. Laitan sieltäkin kuvia kun sisko saa niitä lähetettyä mitä se napsi sieltä. Ja velikin taisi ottaa siskon kameralla.

Ja kiitos Lallalle blogitunnustuksesta! <3 -->

 

Myöhemmin tällä viikolla tulossa arvontaa... :)