Tää mun pävittely on vähän sitä sun tätä, mutta koko ajan jotain saan aikaan. Se on vaan tuo kuvaaminen ja tänne laittaminen olevinaan todella vaikeeta ja aikaa vievää, vaikkei olekaan.

Tässä kuitenkin ensin käsitöitä. Suurin osa on sukkia, lankoina on seiska veikka, nalle ja wool. Kokoja on vähän kaikenlaisia.

Pipon pitäisi olla 60cm:lle, mutta näyttää kyllä niin pieneltä, että taitaa kyllä mennä vastasyntyneelle ja siitä eteenpäin vähän aikaa. Malli on Novitasta kevät 2010.

Peruslapaset, joissa kokeilin intialaista peukalokiilaa. Ohjeen löysin täältä.

Ja sitten tulee erilaisia sukkia

Vihreissä sukissa malli on sama kun pipossa.

Kattelin näitä junasukkia jo Sukkasadossa, nyt kokeilin. Oli kyl kivat tehdä. Ohjeen läysin täältä. Siellä on tarinakin miksi nimi junasukat.

Sukat pikkujalkoihin, koko 70/80cm.

Sitten joulu- ja ystävänpäiväkortit.

                                                                                          

Paperit ovat suurimmaksi osaksi englantilaisesta askartelulehdestä, osa palkintoina saatuja, leimakuvat on Saronilta. Kuvat on väritetty ProMarkereilla.

Ja sitten tämän päivän "pullasaalis"

Taikinaa tili 2,2l, eli oli vähän leipomista. :), paistoin 7 pellillistä.  Mukavaa puuhaa vapaapäivälle ja kun oli niin kylmäkin ettei oikein voinu ulkonakaan olla.

Ja tälläisiä pullia tein. Ylhäällä vasemmalla on kukkapullia, piparimuotilla otettu. Olisi pitänyt vain jättää taikinalevy vieläkin paksummaksi. Oikeella on suklaapullia. Niihin periaatteessa kuuluisi vielä raesokeria, mutta loppu kesken. Ja kun ne menvät kuitenkin ilmankin.  :) Alhaalla vasemmalla on aivan tuiki tavallinen pikkupulla mantelilastuineen, keskellä toinen tuiki tavallinen solmupulla, ja oikealla on kokeilupulla. Otin pienemmällä sydän piparkakkumuotilla, mutta kyllä se pitää olla isompi. pysyy muoto parempana ja noi pikkuset kuivaa tosi äkkiä.